fbpx

Mostar Rock School poziva sve zainteresirane mlade ljude da se prijave u devetu programsku školsku godinu. Upisi traju do 31. avgusta.

Izvor: Saopštenje

Nastavni program Mostar Rock School je prilagođen mladim polaznicima, te se implementira kroz redovnu individualnu nastavu, grupnu (session) nastavu, band coaching program, masterclass program, a nudi i mnoge druge servise mladim muzičarima i bendovima. Program Mostar Rock School je osmišljen da razvije vještine muziciranja kod mladih osoba, kao i da približi mlade ljude sa istim zanimanjem kako bi mladi muzičari imali što veći izbor za međusobnu suradnju i stvaralaštvo. Za razliku od koncepta obrazovanja usmjerenog ka poučavanju i predavaču, Mostar Rock School primjenjuje inovativne didaktičke metode gdje je nastavni program usmjeren i prilagođen polazniku, a predavači i predavačice su iskusni muzičari posvećeni da svoje znanje i vještine prenesu na polaznike i polaznice.

Foto baza

Kroz redovnu tjednu individualnu nastavu polaznici škole stiču i unaprijeđuju svoje znanje i muzičke vještine, a u sklopu ostalih školskih aktivnosti međusobno surađuju, kreiraju bendove, nastupaju na školskim koncertima, snimaju i stvaraju, učestvuju u razmjenama i kampovima, imaju priliku raditi sa najvećim imenima regionalne i svjetske scene kroz Masterclass program Mostar Rock School, te bivaju prepoznati i angažirani i na profesionalnom nivou. Mostar Rock School nudi upise za: bubnjeve, bass gitaru, gitaru, vokal, klavijature, saksofon, audioprodukciju, kreativnu elektroničku produkciju, te od ove godine i smjer beat making.

Svi zainteresirani, bez obzira na to imaju li prethodno znanje ili ne, imaju mogućnost da se prijave i prođu kratku audiciju sa predavačima Rock škole, te nadamo se, započnu svoje putovanje kroz svijet muzike i umjetnosti uz podršku Škole. Rock škola nudi potpuno opremljene prostorije za učenje i vježbanje moderne muzike, sa visoko kvalitetnim instrumentima i ozvučenjem.

Mjesečna članarina za pohađanje jednog instrumenta iznosi 30 KM, a moguće je pohađati dva instrumenta istovremeno.

Upisati se možete popunjavanjem formulara na linku – https://mostarrockschool.org/upisi-se/

Više o programu možete saznati na: https://mostarrockschool.org/

Jezgrene aktivnosti Rock škole Mostar podržava Ambasada Kraljevine Norveške i Grad Mostar.

Mostar Rock School: Mjesto gdje nastaje dobra muzika

 

Napiši komentar