fbpx

JU Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske organizuje promociju knjige Milanke Blagojević “Nervus vagus i druge priče”. Program će, uz obavezno poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera, biti održan 4. avgusta 2020. godine, sa početkom u 20.00 časova ispred biblioteke.

Izvor: Saopštenje

Promocija se održava u okviru programa “Ljeto na stepenicama biblioteke” u saradnji sa izdavačkom kućom “Imprimatur”. O knjizi će govoriti izdavač Boris Maksimović, recenzentkinja Tanja Stupar Trifunović i autorka.

Foto baza

„Nervus vagus i druge priče“ je zbrika dopadljivih i čitljivih priča koje će snažnim emotivnim nabojem, interesantnim uplivima u svakodnevno i stalnim hodom između tragičnog i komičnog lako pridobiti svoje čitaoce i natjerati ih da naizgled obične stvari pogledaju na drugačiji način. Na prvi pogled benigne stvari su okidači koji sužavaju ili proširuju svijest junakinja i junaka. Tako kuhanje kiselog kupusa ili palente postaju vrata u unutarnji život aktera priče u kojima bivamo suočeni sa njihovim momentima “pucanja”.

Napiši komentar