fbpx

Udruženje građana “Zdravo da ste” će u periodu 15-25. jula u dvorištu Doma kulture u Dragočaju organizovati radionice za djecu i mlade kroz projekat “Kreativno ljeto 2020”, koji je podržan kroz program „Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE“ koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Izvor: Saopštenje

Osnovna ideja vodilja je pružiti priliku djeci i mladima da učestvuju u različitim sadržajima s ciljem socijalizacije, jačanja vlastitih vještina i kompetencija te promocija pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja.

Foto baza

“Vjerujemo da ćemo podržavajući razvoj grupe pomoći razvoj pojedinaca i doprinijeti razvoju zajednice. Program u Dragočaju ponudiće različite besplatne sadržaje za djecu i mlade: filmske večeri, kreativno baštovanstvo, crtanje i slikanje, zabavni eksperimenti, balet. Detaljan program može se pogledati na Zdravo da ste Facebook stranici ili Instagram profilu.  Radionice će se realizovati svaki dan osim nedjelje u periodu 18-20 časova”, kažu u ovom udruženju.

“Kreativno ljeto” nastaviće se i tokom mjeseca avgusta kada će aktivnosti biti realizovane u parku Mladen Stojanović. Kroz sadržaje “Kreativno ljeto” namjerava se uključiti više od 200 djece i mladih, ali i upoznati širu javnost sa rezultatima rada kroz organizovanje završnog događaja.

Napiši komentar