fbpx

Na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 6. do 8. avgusta, posjetioce očekuju i Petar Dundov, Damir Hoffman, Mladen Tomić, Marko Vuković, Nebs Jack, Vuk Smiljanić, Forest People  i mnogi drugi!

Izvor: Saopštenje

Deveto izdanje festivala, koje će se na banjalučkoj tvrđavi Kastel održati od 6. do 8. avgusta, donosi impresivnu listu  izvođača iz regiona, koji su svojim izdanjima, vještinom i talentom skrenuli na sebe pažnju  svjetske i regionalne javnosti, a koji će ovogodišnje izdanje festivala učiniti najjačim do sada!

Foto baza

Ovogodišnji Fresh Wave Energy stage spoj je mladosti i iskustva, želje i moći da se muzika prikaže kao unikatni doživljaj, kojem po zadovoljstvu čula i receptora nema premca. S obzirom na zavidnu listu izvođača i njihovih pretenzija možemo očekivati mnogo underground elektronskog zvuka, mnogo promo ili još neobjavljenih izdanja, upakovanih u suverenitet DJ u onom iskonskom smislu, što izvođači na Energy binu bez sumnje jesu. Ovogodišnje izdanje donosi nastupe sljedećih izvođača: Petar Dundov, Forest People, Damir Hoffman, Woodie b2b Ginolla, Rub a Dub, Stefan Ivanković, Oliver Stancević, Milos Vujović, Joma Maja b2b Marko Vuković, Lerr, Leon B. Forniva, Luka Curguz, Roxa, TKNO.

Nakon što su potvrđeni nastupi Sven Vath, Nastia, ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed, Hot Since 82 ovogodišnjoj listi izvođača pridružiće se neki od najtraženijih regionalnih izvođača elektronske muzike ali i mladi izvođači kojima će biti pružena prilika da rame uz rame nastupaju sa najvećim svjetskim zvijezdama, čime će princip festivala biti još jednom uspješno ispoštovan!

Mladen Tomić, Nebs Jack, Edy C, Filip Fišer, Vuk Smiljanić, Goran Emkić, Incept, Luka Čikić, Mekhu su na ovom spisku, pridružite im se na do sada najjačem izdanju Fresh Wave Festivala!

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po cijeni od 120KM/64E.

Fresh Wave PIKNIK

Organizatori festivala podsjećaju da je njihov prvi ovogodišnji događaj Fresh Wave Piknik. Uslijed zabrane okupljanja, odnosno aktuelnih epidemioloških mjera za borbu protiv virusa korona, događaj koji je bio zakazan za subotu, 18. jula, na banjalučkom izletištu Banj Brdo, je odgođen za subotu 25. jula, kada će između ostalih, kao prva zvijezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini. Ulaznice za ovaj događaj u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba

Napiši komentar