fbpx

Ovogodišnje izdanje festivala Fresh Wave održaće se od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Do sada su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Nastia, Ilario Alicante, Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja, Woodie, a vrijeme je da se najavi prvi izvođač koji će nastupiti na drugoj po veličini, Jägermeister LIVE bini festivala – Vojko V.

Izvor: Saopštenje

Vojko V. je jedan od nosilaca nekadašnjeg hip hop sastava Dječaci, koji je imao zapažen uspjeh zahvaljujući albumima koji su obilježili period od 2008. do 2015. godine. Vojko je solo karijeru zvanično započeo 2018. godine, objavljivanjem pjesme ”Zovi čovika”, nakon čega su slijedili singlovi ”Pasta Italiana” — pjesma koja predstavlja neobičnu saradnju sa Krešom Bengalkom i Tončijem Huljićem, zatim  ”Ne može” kojim je najavljen prvi solo album Vojko, koji je ovom izvođaču na 26. dodjeli Muzičke nagrade Porin donio čak šest nominacija i tri nagrade — dvije je odnio sam album, za album godine i najbolji album klupske muzike, dok je nagradu za najbolji video dobio upravo spot za ”Ne može.”

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP ulaznice po cijeni od 120KM/62E.

Fresh Wave PIKNIK

Organizatori festivala podsjećaju da je prvi ovogodišnji događaj Fresh Wave Piknik, zakazan za subotu,18. juli, na banjalučkom izletištu Banj Brdo, kada će između ostalih, kao prva zvijezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini!

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji!

Napiši komentar