fbpx

Počela je prodaja promotivnih Early Bird ulaznica za deveto izdanje NEKTAR Fresh Wave festivala. Ove ulaznice, po cijeni od 55 KM, dostupne su u ograničenoj količini online i mogu se nabaviti putem ticket servisa kupikartu.ba.

Izvor: Saopštenje

Ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 6. do 8. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Do sada su svoje nastupe potvrdili Sven Vath, Artbat, Nastia, Ilario Alicante, Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja, Woodie, a riječ je o izvođačima čija su imena svakako ispisala legendarne stranice elektronske muzike uopšte. Sudeći po listi koja se priprema, ovogodišnje izdanje festivala moglo bi biti najjače do sada!

Foto baza

Organizatori festivala podsjećaju da se prvi promotivni event očekuje već narednog mjeseca u okviru Run&More Weekend festivala, odnosno u subotu, 4. jula kada će na banjalučkoj tvrđavi Kastel Fresh Wave veče ispuniti nastupi TKNO, Dee i zvijezde večeri Cristiana Varela!

Cristian Varela je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenijih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike.

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji, a cijena narednog kontigenta promotivnih ulaznica iznosiće 65 KM, a puna cijena trodnevnih festivalskih ulaznica iznosiće 75 KM.

Napiši komentar