fbpx

“Treće poluvrijeme” fudbalskog kluba Rekreativo iz Banjaluke odigrano je sinoć u KSB-u.

Prisutni su imali priliku da pogledaju izložbu “Rekreativo kuća slavnih”, koju čine majice, članske karte i fotografije svjetski poznatih članova ovog kluba. Predsjednik i igrač FK Rekreativo Goran Arbutina rekao nam je da imaju više od 50 slavnih članova, te da njihova podrška nije samo na papiru.

“To nije samo formalno, već se sa mnogima od njih čujemo i podržavaju nas, posebno kada organizujemo humanitarne akcije. Mi smo klub koji igra najnižu moguću ligu, četvrtu područnu ligu Banjaluka, ali smo poznati po ‘trećem poluvremenu’, druženju poslije utakmica, uživanju u fudbalu i sportu, te humanitarnom radu. Kao i sva ‘treća poluvremena’ koja se odigravaju na našem stadionu Dr Nele Karajlić, i ovo se desilo spontano. Htjeli smo da se družimo sa prijateljima koji podržavaju, vole ili simpatišu naš klub”, kaže on za eTrafiku.

Podrži eTrafiku

Arbutina ovako veliki broj poznatih članova pripisuje zaslugama ambasadora kluba Borisa Vrhovca, te kaže da je došlo do toga da on ne mora mnogo pričati o klubu, jer sami sportisti šire priču o njemu.

“Mi možda nemamo novca, dobre rezultate niti dobre igrače, ali imamo duh i entuzijazam. Recimo, naša besplatna škola fudbala funkcioniše već dvije godine i ponosni smo na to”, kazao je Arbutina.

Večeras je prikazan i kratki dokumentarac Igora Tešića “Treće poluvrijeme”, koji na humorističan način predstavlja ovaj fudbalski klub. Nakon projekcije nastupili su prijatelji kluba okupljeni u bendove Važno obavještenje, Trigersi, Neuro i Sopot.

rekreativo_ksb_1rekreativo_ksb_2rekreativo_ksb_4rekreativo_ksb_5rekreativo_ksb_6

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar