fbpx

For Underground Lovers – Pool Festival  naziv je festivala elektronske muzike koji će po prvi put biti održan na ljeto 2020. godine. Festival će, po riječima organizatora, dovesti neka od velikih imena undergraund scene regiona i Evrope na sarajevski kompeks bazena Termalna Rivijera Ilidža.

“U principu, biti će to prvi festival elektronske muzike koji  će se u punom obliku održati u Sarajevu. U Sarajevu ali i u Bosni i Hercegovini postoji veliki broj poštovatelja ove vrste muzike što je pokazalo održavanje nekoliko koncerata posljednjih nekoliko godina gdje je posjećenost bila izuzetno visoka. Ta populacija sve više traži održavanje festivala elektronske muzike u punom formatu te da se isti  održava tradicionalno svake godine”, ističu organizatori.

Termin za održavanja festivala je: 31.07. – 01.08. od 12:00 – 24:00 h. Za ovaj prvi festival organizatori očekuju između 2.500 – 3.000 posjetilaca dnevno. Cijena jednodnevne ulaznice će biti 30 KM, a dvodnevne 50 KM a u tu cijenu ulazi korištenje svih bazena, džakuzija itd.

Podrži eTrafiku

Napiši komentar