fbpx

Nakon uspješno održana četiri Element događaja,  ove sedmice se održava peto, do sada najveće, izdanje. U sklopu Banjalučkog Velesajma, ove subote nastupiće sjajni mađarski producent i DJ, Jay Lumen.

Izvor: Saopštenje

Element je nastao 2018. godine kao niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. Do danas je ugostio više od 40 DJ-eva i organizovao niz promotivnih aktivnosti. U sklopu prve četiri žurke, između ostalih,  nastupali su Metodi Hristov, Nusha, Nakadia, Valentino Kanzyani i AFFKT.

Foto baza

Jay Lumen je od malih nogu imao sklonost prema muzici. Za vrijeme školovanja svirao je violinu na kojoj je od klasičnih kompozicija stvarao remek djela u svom stilu. Već tada je njegova ambicija za stvaranje muzike dolazila do izražaja. Danas je jedan  od najpoznatijih DJ-eva. Svakako ne treba izostaviti ni njegovu produkciju jer je čak 9 njegovih traka dospijelo na prvu poziciju, a 24 su bile u top 10 najboljih.

Pored Jay Lumen-a na posljednjem Element događaju ove godine, nastupiće svima poznata imena  Forest People, DJ Jock i Robert S. 

U najavi je još jedno, specijalno, izdanje Element događaja 13. januara na kojem će nastupiti miljenici domaće publike, Lea Dobričić i Mladen Tomić. Publika svakako treba da očekuje još mnogo toga, jer je Element specijal samo najava za još jednu godinu punu zabavnog i kulturnog sadržaja.

Ulaznice za peto izdanje Elementa će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 25 KM.

FB stranica: https://www.facebook.com/element.fstvl/

Event: https://www.facebook.com/events/2293637690747204/

Napiši komentar