fbpx

Nakon rasprodatog No Sleep Festivala, kojim je na spektakularan način najavljena velika proslava 20 godina Exita, publika iz cijelog svijeta sa nestrpljenjem očekuje i prve ulaznice za jedan od najvećih festivala Evrope! Stigle su prve ulaznice za EXIT, a najbrži fanovi festivala mogu da ih nabave po promo cijeni od 118 KM, što je ušteda od čak 55 odsto u odnosu na njihov finalni iznos.

Izvor: Saopštenje

U prodaji će biti još i VIP Gold ulaznice po cijeni od 525 KM, koje omogućavaju pristup VIP GOLD zonama na glavnoj bini i Dance Areni, kao i ulaznice za festivalski kamp na gradskoj plaži na obali Dunava, po cijeni od 53 KM. Ljubitelji EXIT festivala mogu da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smještajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji obuhvataju ulaznice i smještaj, po cijeni počev od 79 evra, a sve informacije i prodajna mjesta mogu se pronaći na zvaničnom sajtu festivala exitfest.org.

Podrži eTrafiku

EXIT festival će od 9. do 12. jula iduće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina svog postojanja! Na preko 40 bina i zona festival će okupiti neke od najznačajnijih muzičkih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dvije decenije, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio istorije festivala. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog djelovanja.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu da očekuju neke od najaktuelnijih izvođača svjetske muzičke scene u kombinaciji sa provjerenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost muzičkih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svjetskoj festivalskoj sceni.

Napiši komentar