fbpx

U akciju prikupljanja školskih lektira „Hrana za mlade mozgove“ su se uključili i Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, te knjižara Kultura u Banjaluci. Kod njih možete kupiti neophodne knjige te ih ostaviti u posebno naznačene kutije.

Molimo Vas da u ove kutije stavljate knjige koje kupite kod njih, a za sve ostale donacije tu su kafići Yoko i Eklektik, optika Visus, pozorište Jazavac  i OC „Zdravo da ste“.

Zavod za udžbenike i nastavna sredstva se nalazi u ulici Kralja Petra I Karađorđevića 72, a poslovnica Kulture u kojoj je kutija su u TC Mercator (Aleja Svetog Save 69) i TC Delta (Bulevar srpske vojske 8). Prijatelj akcije je i knjižara MyBook u ulici Kralja Petra I Karađorđevića, u kojoj takođe možete kupiti lektire i ostaviti ih u posebnu kutiju.

Podrži eTrafiku

Podsjećamo, ova ideja je potekla od samih građana koji su željeli učestvovati u akciji, ali su kao komplikaciju naveli to da su mjesta za kupovinu i ostavljanje knjiga fizički odvojena, te da nemaju vremena, a često ni mogućnosti da idu od jedne do druge lokacije. Na njihov prijedlog zamolili smo knjižare da budu prijatelji ove akcije.

Naravno, knjige i dalje možete donositi i u Klub novinara (Petra I Karađorđevića 109), svakim radnim danom od 9 do 15 časova. Potrebno je da svoj dolazak najavite na mail natasat@etrafika.net, broj telefona 065/709-582 ili na našu Fejsbuk stranicu.

“Hrana za mlade mozgove” je akcija koju UG “eTrafika.net” sprovodi sa ciljem da prikupi školske lektire za škole u Kolima, Šargovcu, Vrbanji, Dragočaju, Bistrici i Zalužanima. Spisak neophodnih knjiga možete pronaći na ovom linku, a akcija traje do 31. decembra.

Napiši komentar