fbpx

U parku “Mladen Stojanović” u Banjaluci danas je održana druga po redu “Trka kosilica” u organizaciji banjalučkog preduzeća “Centrum trade”.

U trci je učestvovalo 18 takmičara, u šest krugova, gdje se iz svakog kruga po jedan pobjednik plasirao u polufinale. Nakon polufinalnih borbi tri najbolja “kosača” takmičila su se u velikom finalu gdje je konačan redosljed bio: Kurušić Boro – prvo, Zdravko Preradović – drugo i Danko Teinović – treće mjesto.

“Iako nije bilo sunčano vrijeme sve je prošlo odlično. Jedva čekam da se okušam i sljedeće godine kada ću pokušati da se domognem prvog mjesta”, poručio je trećeplasirani Teinović te pohvalio organizatore.

Podrži eTrafiku

Pobjednici su dobili po kosačicu te poklon bon od 300KM (prva nagrada), 200KM (druga) i 100KM (treća) koje mogu iskoristiti u preduzeću “Centrum trade”.

Pored glavnih nagrada trojici najboljih, i ostali učesnici su dobili utješne nagrade.

“Ovo je jedinstven događaj koji govori da naš najljepši park zaslužuje da ga obogatimo dobrim druženjem i interesantnim događajem u kojem su mogli učestvovati svi naši sugrađani”, poručili su organizatori.

 

 

eTrafika.net – O. Tešić

Napiši komentar