fbpx

Peta po redu najveća multivendorska konferencija Tech Hosted by LANACO počinje u ponedjeljak, 14. oktobra, i trajaće sve do petka, 18. oktobra.

Izvor: Saopštenje

Svečano otvaranje konferencije je u ponedjeljak sa početkom u 09:30 časova u LANACO Tehnološkom centru, na adresi Veljka Mlađenovića bb (Poslovna zona Incel), Banja Luka.

Podrži eTrafiku

Posjetioci će za vrijeme trajanja konferencije slušati o aktuelnostima iz oblasti: Security, Big Data, IoT, Artificial Intelligence, Cloud, Data Infrastructure, Blockchain, Data Centers te brojnim drugim novitetima koje donose svjetski IT lideri i tehnološki stručnjaci kao što su: Microsoft, Cisco, Dell EMC, Oracle, Kaspersky, Fortinet, Lenovo i brojni drugi.

Prvi dan konferencije  posvećen je oblasti sigurnosti.  Tokom ovog dana biće predstavljena poslovna I sigurnosna rješenja za bankarski, finansijski i revizorski sektor od strane tehnoloških stručnjaka iz ove oblasti, kao i kompanija Cisco, Kaspersky, Fortinet, Oracle, Veeam, Sophos.

U okviru drugog dana konferencije, 15. oktobra, govoriće se o Smart city rješenjima za opštine, gradove i velike korporacije. Fokus drugog dana konferencije su rješenja i postojeće strategije implementacije pametnih rješenja u svrhu održivosti i podizanja kvaliteta života u gradovima primjenom vještačke inteligencije i IoT-a. svoje novitete će tokom drugog dana konferencije predstaviti kompanije: Microsoft, Lenovo, Dell Emc, HP, IBM i Utimaco.

Treći dan konferencije, 16. oktobra,  biće predstavljena rješenja za mala i srednja preduzeća za osnaživanje poslovanja kroz uvođenje novih poslovnih modela i principa na bazi raspoloživih digitalnih alata. U nastavku dana govoriće se i o industrijskoj upotrebi Blockchaina.

Četvrti dan konferencije, 17. oktobar,  biće u znaku medija, te će se na ovom danu održati svečena ceremonija dodjele LANACO godišnjih nagrada na temu: Izazovi savremenog digitalnog  doba.

Poslednji dan konferencije, 18. oktobar je posvećen predstavnicima akademske zajednice i studentima, gdje će se uz prisustvo profesora, asistenata, IT ekperata i mladih inovatora iz Bosne i Hercegovine, govoriti o savremenim trendovima u vremenu digitalne transformacije.

Detaljnije o programu možete da pogledate na: www.techhosted.ba .

Napiši komentar