fbpx

Trećeg avgusta sa početkom u 21 čas na Gradskom trgu u Kotor Varošu počinje IV Truck n roll fest Peace and love. Učesnici su Fjužna pruga & oktet (Rock Symphony) i Marčelo i Napeti trio. Ulaz na Festival je besplatan.

Izvor: Saopštenje

Ovogodišnji Festival je nešto drugačiji u odnosu na prethodne. Organizuje  ga Udruženje mladih “Heroj”, kao udruženje mladih sa područja opštine Kotor Varoš sa partnerima USAID, CRS i PRO-BUDUĆNOST. Ciljevi Festivala osim promocije kvalitetne muzike su i promocija ideja mira, tolerancije, ljubavi, jačanje aktivnosti mladih i slično

Podrži eTrafiku

Trećeg avgusta održaće se i javna debata mladih sa Markom Šelićem-Marčelom na kojoj će se govoriti o idejama mira, muzičkog i umjetničkog razvoja, saradnji mladih i značaju preuzimanja odgovornosti za kulturna, politička, ekonomska i ostala važna pitanja.

Sam Festival je podržan i od mnogobrojnih sponzora sa područja opštine Kotor Varoš. Zlatni sponzor Festivala je kompanija “Građus d.o.o” Kotor Varoš.

Sponzori su i “Caffe Faraon”, “Naša kafanica”, “VK Dent PLUS”-dr Vlatko Kalamanda, Frizersko-kozmetički studio “Glamur” i “S.M. Knežević-auto”. Prijatelji Festivala su i “Sportek d.o.o.” , “Dermal d.o.o” i “Arboreko d.o.o.” Kotor Varoš. Tehničku podršku vrši novootvorena kompanija “TdeMobil”. Oficijelno piće Festivala je “Nektar pivo”. Koorganizatori na Festivalu su Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš i Opštinska uprava Kotor Varoš.

Festival će se ove godine održati u okviru višemjesečne manifestacije „Kotorvaroško kulturno ljeto 2019”, koja se sastoji iz niza pojedinačnih događaja.

Napiši komentar