fbpx

Udruženje Nezavisnih Stvaralaca i Aktivista “Geto” počinje sa ljetnim edukativnim programom. Program je besplatan i otvorena za sve zainteresovane. Cilj je tokom ljeta pružiti edukaciju koja kombinuje kreativnost i znanje.

Prva radionica je “Online sigurnost” i održaće se u petak, 5. jula, sa početkom u 11 časova. Polaznici dobijaju priliku da se upoznaju sa osnovama digitalne i holističke bezbjednosti te nauče kako je primjeniti u svakodnevnom životu.

U subotu, 6. jula, Geto će ugostiti Andrijanu Vešović, ilustratorku iz Podgorice, koja je poznatija kao Zombijana Bones. Na  “Radionici lijepog raspoloženja” prvo ćemo diskutovati o tome šta nas rastužuje i zašto, koliko god godina i kakav god život imali, potom definisati koje su to lijepe navike i kako ih usvojiti, i na kraju ćemo naučiti napraviti svoj kalendar za podizanje raspoloženja i pozitivnih navika. Radionica sa Zombijanom počinje u 19 časova.

Podrži eTrafiku

Obje radionice su u Socijalno Edukativnom Centru – SEC u ulici Dr. Mladena Stojanovića 6. Ljetni edukativni program UNSA “Geta” trajeće do kraja avgusta i realizovaće se na više lokacija u gradu.

Napiši komentar