fbpx

Samostalna izložba umjetnika Miroslava Stakića pod nazivom ‘’Anatomija misli’’ biće otvorena u utorak, 4. juna, u 19:00 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Izvor: Saopštenje

Riječ je o trećoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2019. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike/ce sa i bez invaliditeta, odabrao je radove umjetnika Miroslava Stakića za predstavljanje u KC UDAS. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2019. godinu u kulturnom centru, u periodu od marta do septembra 2019. godine predstavljaće se, svakog mjeseca, izložbe umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Foto baza

Autor je rođen 1983. godine u Sisku (Hrvatska). Živi i radi u Prijedoru, Bosni i Hercegovini. Diplomirao slikarstvo na Akademiji umjetnosti u Banjoj Luci, u klasi prof. Vese Sovilja. Učestvovao je na više kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu, te samostalno izlagao u Prijedoru, Banjaluci i Beogradu.

Izložba će biti otvorena do 30. juna i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 09:00 do 15:30 sati.

Napiši komentar