fbpx

I ove godine, u već dobro poznatom terminu, na jedinstvenoj lokaciji prelijepog kompleksa Stara Ada održava se dvanaesti Vinosaur.

Izvor: Saopštenje

“Nastavljamo našu priču o vinu i gastronomiji koju iz godine u godinu obogaćujemo novitetima na radost i zadovoljstvo svih posjetilaca. Težimo ka unaprijeđenju našeg festivala, očuvanju kvaliteta i edukativnog karaktera istog. Narednih godina značajno ćemo proširiti gastro segment i ponudu asesoara koji je od posebnog interesa za ugostitelje. Želimo da Vinosaur ostane izvanredan ambasador našeg grada, te da svi naši izlagači, kako domaći tako i inostrani kao i posjetioci sa sobom nose lijepo sjećanje i utisak koji traje. Svjesni smo da naša priča više nije samo naša, jer o Vinosauru sada pričaju mnogi, te sa nestrpljenjem iščekuju svaki naredni”, kažu organizatori.

Internacionalni karakter Vinosaura potvrđuje činjenica da će festival na jednom mjestu okupiti izlagače iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Mađarske, Austrije, Italije, Francuske, Španije, Čilea, Argentine, Novog Zelanda, Australije i Južne Afrike. Svoje proizvode predstaviće ukupno 90 domaćih, regionalnih i internacionalnih proizvođača iz vinskog i gastro segmenta.

Termini održavanja ovogodišnjeg Vinosaura su 30. i 31. maj. Festival je oba dana otvoren za posjetioce u periodu od 17:00-22:00.

Ulaznice za 12. Internacionalni vinski i gastro festival “Vinosaur” po cijeni od 25 KM možete potražiti na sljedećim lokacijama:
▪️ Wonderland Gift Shop (Srpska 99, Banja Luka)
▪️ Kuća Pića (Branka Popovića 41b, Banja Luka)
▪️ Archive Coffee & Bar Banjaluka (Nikole Pašića bb, Banja Luka)

Na dane održavanja Festivala ulaznice možete kupiti na ulazu u kompleks Stara Ada-Ostrvo.

Napiši komentar