fbpx

The Youth Time International Movement poziva sve novinare i medijske entuzijaste na Youth Global Forum 2019 koji će se održati u Amsterdamu od 2. do 6. decembra 2019. godine.

Svake godine The Youth Global Forum okupi preko  100 mladih i talentovanih inovatora i lidera iz cijelog svijeta kako bi raspravili o najvažnijim pitanjima sa kojima se suočavaju mladi ljudi danas. Ovaj put, učesnici će raspravljati, secirati i učiti o jednoj od najintrigantnijih tema sa kojom se trenutno suočavamo „Na raskršću: Industrija 5.0 protiv inkluzivnog razvoja: Gdje je budućnost?“

Y outh Time daje priliku mladim novinarima i blogerima iz cijelog svijeta da učestvuju u ovom događaju i izbruse svoje vještine izvještavanja. Novinari i blogeri će na forumu dobiti priliku da duboko zarone u profesionalno radno okruženje i kreiraju izvještaje sa raznih plenarnih predavanja, radionica i master časova, da intervjuišu istaknute goste, eksperte, socijalne preduzetnike. Medijski sadržaj bilo koje  vrste se može kreirati nakon samog foruma a on uključuje i video i tekstualne postove na blogovima, postove na društvenim mrežama te tekstove za portale i medijske kuće.

Podrži eTrafiku

Napiši komentar