fbpx

Peti po redu Popart market održan je juče u Domu omladine, a kreativci i posjetioci imali su priliku i da pomognu teško oboljeloj Jeleni Orašanin.

Kreativci koji su učestvovali u ovoj manifestaciji, odvojili su po jedan svoj proizvod, čijom bi se prodajom prikupljao novac za pomoć Jeleni Orašanin, a za tu namjenu bio je pripremljen poseban štand.

Jeleni je hitno potrebno 10.000 evra za terapije u Zagrebu koje će joj pomoći da drži pod kontrolim multipla sklerozu od koje boluje.

Podrži eTrafiku

U vrijeme kada se globalni trendovi sve više šire, manifestacija Popart markt pruža mogućnost svim kreativnim ljudima da stvore svoj “mali” brend, pružajući im priliku da izađu na tržište i da pokažu široj narodnoj masi šta mogu i umiju.

Banjalučani, ali i gosti Banja Luke imali su priliku da od 10 do 18 časova pronađu jedinstvene i kreativne proizvode napravljene od prirodnih materijala, perlica, linoleuma i drveta koji odišu sa mnogo pažnje i ljubavi.

Ljubitelji unikatnog nakita mogli su da uživaju i pazare ručno rađeni unikatni nakit Delfin Unikati Dolphin Bijoux, Unikatni nakit Sandra drangulije, Divna Art, Pitra nakit, Unikatni nakit Ivana, Meo&Ive juwelier, Slonče, Ofinger i NAKIT-moj mali svijet. Unikatni nakit Ivana, ali i zanimljive dnevnike i rokovnike i druge asesoare možete poručiti na broj telefona 065/068-005

Među kreativcima ima i onih koji svoj nakit i ostale ukrasne predmete ne prodaju preko internet ili na facebooku, već samo na raznim sajmovima, manifestacijama poput Popart market-a i Duka festa.

Pored ručno rađenog unikatnog nakita posjetioci su mogli da vide i štand sa prirodnim sapunima i kozmetikom Heba. Heba kozmetika i sapuni rađeni su isključivo od prirodnih sastojaka, kao što su prirodna biljna ulja, eterična ulja ljekovitih biljaka, maćerati raznih biljaka ručno rađeni, dijelovi biljaka kao što su lišće i cvijetovi da se pojača miris ili djelotvornost sapuna.

Organizatori Popart market-a su UAA, OSBL i Magazin Crna Ovca.

 

 

eTrafika.net – Milica Pralica

Napiši komentar