fbpx

Centar za životnu sredinu organizovaće seriju predavanja ,,(Re)kreacija prostora za motiva(k)ciju’’ za društveno odgovorne mlade i one koji to žele da budu, sa mjestom boravka u Banjoj Luci. Prednost učešća imaju mladi između 18 i 26 godina.

Izvor: Saopštenje

Aktivnost će početi u subotu, 20. aprila, u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5,  sa početkom u 12 časova. Aktivnost će se nastaviti nizom od još tri predavanja i naredne tri subote (27. april, 4. maj i 11. maj), te zaključnom prezentacijom u Domu Omladine.

Takođe, učesnici/ce će imati priliku i da se upoznaju sa radom udruženja Eko Element iz Bugojna i ,,Hrabre žene Kruščice’’ kroz razgovor sa njihovim aktivistima/kinjama, a te aktivnosti će se odvijati u Srpskim Toplicama (na ,,Vrućici’’) i u Krupi na Vrbasu.

Učesnici/e će, uz različite predavače, imati priliku upoznati se sa građanskim aktivizmom, odnosno naučiti nešto o pojmu društvene odgovornosti i na koji način može uticati na poboljšanje društvene i prirodne sredine u kojoj živimo.

Produženi rok za dostavljanje prijava za radionice je do 14. aprila, a sve što trebate je kontaktirati Centar i/ili poslati popunjenu prijavu na dragan.kabic@czzs.org

Tokom svih aktivnosti u okviru edukativnih radionica, troškovi prevoza i hrane će biti osigurani od strane Centra za životnu sredinu.

Napiši komentar