fbpx

Fresh Wave Heaven će otvoriti fantastični Matador, čiji je nastup na  banjalučkoj tvrđavi Kastel zakazan za četvrtak, 8. avgusta, prvog dana ovogodišnjeg izdanja festivala!

Rođen u Dablinu u Irskoj, Gavin Lynch a.k.a. Matador je autentični predstavnik sjevernjačkog uticaja na elektronsku muziku, koji u svojim setovima preferira zvuk inspirisan kultnim muzičkim izdanjima raznovrsnih žanrova. Rastao uz Motown Rec. Guns N Roses, Pink Floyd, Orbital, Kasabian… a kao tinejdžer inspirisan elektronskim gigantima kao što su Richie Hawtin, Adam Beyer i Jeff Mills, doživljava elektronsku muziku na sebi svojstven način i predstavlja je publici u eksplozivnim nastupima, što mu je omogućilo ključne booking-e u vrhunskim klubovima i festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Sonus Hrvatska, Ultra i Output, DC-10, Space Ibiza, Stereo Montreal.

U sadržajnoj karijeri okitio se prestižnim priznanjima. Nagrađen je 2014. godine titulom DJ -a sa najboljim živim nastupom na Ibici – DJ Award for Ibiza Live Performance 2014. i nagradom za najbolji DJ nastup uživo 2016. godine, odnosno DJ Award for Best Electronic Live Performance 2016.

Podrži eTrafiku

Matador je revolucionarni live umjetnik sa sjajnom reputacijom zbog raznovrsnosti muzičkog izbora. Ponosni je ambasador NEVE 5088 Console i Richie Hawtinovog PLAYDifferently MODEL1 miksera, a nedavno je preuzeo novu ulogu kao šef etikete za svoju izdavačku kuću RUKUS.

Podjećamo da se ovogodišnje izdanje festivala pod nazivom Fresh Wave Heaven održava od 8. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Early Bird Tickets

Danas, 21. marta, počela je prodaja promotivnih Early Bird ulaznica za osmo izdanje NEKTAR Fresh Wave festivala!

Podsjećamo vas da nas prvi promotivni event očekuje već narednog mjeseca u okviru Run&More festivala, odnosno u subotu, 20. aprila kada će na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupiti G. Edd, resident DJ FWF Mladen tomić i sjajni James Zabiela!

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stage-a, a sada ćemo imati priliku ponovo uživati u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenih po tom pitanju u svijetu elektronske muzike.

Ulaznice za ovaj događaj naći će se uskoro u prodaji, a Early Bird festivalske ulaznice po cijeni od 55KM dostupne su u ograničenoj količini on line i mogu se nabaviti putem ticket servisa kupikartu.ba

Cijena narednog kontigenta promotivnih ulaznica iznosiće 65KM, a puna cijena trodnevnih, festivalskih ulaznica iznosiće 75KM.

Napiši komentar