fbpx

Centar za životnu sredinu Banjaluka organizovaće seriju predavanja “(Re)kreacija prostora za motiva(k)ciju” za društveno odgovorne mlade i one koji to žele da budu. Prednost učešća imaju mladi između 18 i 26 godina sa mjestom boravka u Obilićevu (Mejdanu), Srpskim Toplicama (Šeheru), Novoseliji ili Vrbanji.

Izvor: Saopštenje

Aktivnost će početi u subotu, 13. aprila, u prostorijama Centra za životnu sredinu, u ulici Miše Stupara 5,  sa početkom u 12 časova. Nastaviće se nizom od još tri predavanja na različitim lokacijama u Banjaluci i naredne tri subote (20. april, 27. april i 4. maj), te zaključnom prezentacijom u Domu Omladine.

Foto baza

Takođe, učesnici/ce će imati priliku i da se upoznaju sa radom udruženja “Eko Element” iz Bugojna i “Hrabre žene Kruščice” kroz razgovor sa njihovim aktivistima/kinjama, a te aktivnosti će se odvijati u Srpskim Toplicama (na “Vrućici”) i u Krupi na Vrbasu.

Učesnici/e će, uz različite predavače, imati priliku upoznati se sa građanskim aktivizmom, odnosno naučiti nešto o pojmu društvene odgovornosti i na koji način može uticati na poboljšanje društvene i prirodne sredine u kojoj živimo.

Prijave za radionice su otvorene do 7. aprila, a sve što trebate je kontaktirati Centar i/ili poslati popunjenu prijavu na dragan.kabic@czzs.org.

Napiši komentar