Za petama kolosalne objave ovogodišnje mts Dance Arene, na koju su se redom upisala jednako kultna imena i zvijezde novih generacija, među kojima su Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jeff Mills, Peggy Gou, Maceo Plex i Boris Brejcha, EXIT je objelodanio i prvo poglavlje besanog programa nikad popularnije No Sleep Novi Sad bine!

Izvor: Saopštenje

Techno klub MMA – Mixed Munich Arts iz Minhena, smješten u pogonskoj hali nekadašnje elektrane čiji je svod visok čak 37 metara, u proteklih pet godina ugostio je neke od najvećih elektronskih umjetnika današnjice i služio kao višenamjenski kulturni centar bavarske metropole. Nažalost, klub se danas nalazi pred gašenjem, a kultna No Sleep Novi Sad bina EXIT festivala, poznata po svom konceptu saradnje sa vodećim klupskim institucijama, pridružiće se borbi za spas jednog od najupečatljivijih evropskih klubova! Na poziv No Sleep porodice da u četvrtak, 4. jula, nastupe pod parolom #SaveMMA, odazvali su se prijatelji kluba i trenutno jedni od najtraženijih techno izvođača u svetu I Hate Models, SHDW & Obscure Shape i Boston 168, a njima će se pridružiti i rezidentkinje kluba Black Lotus i Marcella, te Ana Rs iz Crne Gore!

Nakon što je I Hate Models briljirao na nedavno održanom No Sleep festivalu u Beogradu, već visok broj zahtjeva da se dovede na EXIT se doslovno utrostručio i misteriozni Francuz na tvrđavu dolazi već prve noći! Jedan od najtalentovanijih producenata današnjice, eksplodirao je na svjetskoj sceni sa furioznim, katarzičnim zvukom koji je svijet otkrio putem njegovih remiksa za Depeche Mode, dok danas njegove numere slušaju milioni! Poput I Hate Models, i njemački tandem SHDW & Obscure Shape za kratko vrijeme je izgradio čvrsto jezgro lojalnih sljedbenika, zahvaljujući tvrdom zvuku ubrizganim dramatičnim i trance momentima. Sam naziv njihove etikete, “From Another Mind” već nagovještava njihovo razmišljanje van ustaljenih muzičkih tokova, a jedan od rezultata ove skladne, ali jake techno simbioze jeste titula “Najboljeg novog izvođača” prema izboru Groove magazina 2016. godine. Svoju snagu, 90-minutnim live nastupom pokazaće još jedan dvojac, italijanski acid techno istraživači Boston 168 čiji rad je prepoznala i Ellen Alien, šefica univerzalno poštovane etikete “Bpitch Control” na kojoj je karijeru počeo i Paul Kalkbrenner.

Nakon što je publiku osvojila intenzivnim setovima u klubovima Griessmuehle, Suicide Circus i KitKat, rođenoj Berlinerki i multimedijalnoj umjetnici Black Lotus mnogi danas predviđaju vrtoglav uspjeh na svjetskoj sceni, a njen nedavni EP “Resilience” to i nagovještava. Jaku fajtersku postavu toga dana zaokružiće i članica MMA familije, Marcella, koja u čuvenom minhenskom klubu nastupa redovno uz imena kao što su Amelie Lens, Helena Hauff ili Francois X, dok na tvrđavu, posle dva zapažena nastupa na morskom izdanju No Sleep bine na Sea Dance festivalu, dolazi nova crnogorska nada Ana Rs!

U prodaji EXIT paket od 55% popusta!

Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta EXIT karata po cijeni od 115 KM, što predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cijenu! Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 58 KM za parter i 78 KM za FAN PIT, dok je cijena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 210 KM. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org.

Napiši komentar