fbpx

”Zdravo Da Ste” Omladinski Centar i fotograf Vladimir Tadić organizuju izložbu fotografija pod nazivom ”Priroda u Kadru” (”Nature in Frame”).

Izvor: Saopštenje

Otvaranje izložbe je u srijedu, 20. februara, u Muzičkom Paviljonu u 18 časova, a postavku će biti moguće pogledati do 27. februara.

Podrži eTrafiku

”Nature in Frame” je međunarodni projekat kulturne razmjene koji je održan u Berlinu u oktobru 2018. godine a koji je okupio mlade iz sedam zemalja. Na projektu je učestvovalo i šest učesnika iz Banjaluke i Čelinca koji su činili tim iz BiH.

Cilj projekta, pored kulturne razmjene, je bio unaprijeđenje fotografskih vještina učesnika. koji su svojim fotografijama prikazivali prirodu i životnu sredinu, kako Berlina tako i zemalja odakle dolaze. Učesnici projekta su bili podijeljeni u pet grupa koje su razmatrale pet različitih tema – Krajolici, Voda, Transport, Hrana i poljoprivreda i Zagađenje. Svakom grupom je rukovodio po jedan fotograf koji je davao smjernice, stručne savjete, te organizovao fotografske radionice. Jedan od njih je i Vladimir Tadić iz Čelinca koji je vodio radionicu na temu krajolika.

Projekat je implementiran od strane ORA mreže u okviru Erasmus + programa.

Napiši komentar