fbpx

Udruženje građana “Zdravo da ste” u Banjaluci počinje realizaciju besplatnih radionica u sklopu projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece – Klubovi za djecu i mlade”. Cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranje sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina.

Izvor: Saopštenje

Polaznici će moći da učestvuju u oslikavanju majica, izradi privjesaka, kreativnoj reciklaži, plesu, sportskim aktivnostima, razvijanju projektnih ideja…

Podrži eTrafiku

Projekat se realizuje u partnerstvu sa Gradom Banja Luka u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Program će biti realizovane u pet mjesnih zajednica (Centar 1, Bulevar, Borik, Obilićevo i Starčevica), organizovanjem sedmičnih aktivnosti kreativnog, rekreativnog i edukativnog sadžaja. Svi sadržaji su besplatni i namijenjeni djeci u dobi 10-18 godina.

Prve radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

15.01. mjesna zajednica Centar 1 (Sime Šolaje 7)

16.01. mjesna zajednica Obilićevo (Cara Lazara 52)

17.01. mjesna zajednica Starčevica (V.Đ.Kecmanovića 1)

18.01. mjesna zajednica Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25)

21.01. mjesna zajednica Bulevar (Simeuna Đaka 15)

Sve radionice počinju u 18.30 h, a zainteresovani mogu dobiti više informacija putem telefona 051/465 590 ili maila oc@zdravodaste.org

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Napiši komentar