fbpx

„Četiri šape: sve o psima“ naziv je događajaa sa dreserkom pasa Suzanom Spasojević u Cafeu Y O K O (Ulica Ive Andrića 3), u nedjelju, 25. novembra, sa početkom u 11 časova. Vlasnici i ljubitelji pasa će prisustvovati malom kursu poslušnosti, gdje će naučiti  kako psi uče komande i kako sami možemo dresirati našeg ljubimca.

Izvor: Saopštenje

Ova kratka radionica odlično se nastavlja na seriju predavanja koje je Suzana Spasojević već održala u Cafeu YOKO o nagrađivanju i kažnjavanju pasa, strahovima kod pasa, o tome kako biti vođa, te o istinama i zabludama o socijalizaciji pasa. U maniru dosadašnjih druženja, ovo će biti interaktivan susret, te posjetioci mogu da postave pitanja, podijele svoja iskustva, na licu mjesta riješe probleme u odgoju svog ljubimca i sretnu se s drugim vlasnicima pasa u prijatnoj atmosferi.

YOKO je dog-friendly objekat, koji možete posjetiti sa vašim kućnim ljubimcem. Ne propustite jedinstvenu priliku da naučite osnove odgoja pasa kako biste živjeli u srećnoj i zdravoj zajednici. Najbolji način za to jeste da se nađete oči u oči sa jednom od naših najboljih dreserki pasa. Prisustvo je besplatno.

Napiši komentar