fbpx

Udruženje građana „DRIP“ 12. novembra počinje sa novim ciklusom predavanja u školici za trudnice.

Izvor: Saopštenje

Školica za trudnice – Razgovaraonica, trudnicama i njihovim partnerima nudi 12 predavanja od strane stručnjaka koja će se održavati svakog ponedeljka i četvrtka od 19:00-20:30h na adresi Đure Jakšića 5 u Banjaluci. Tokom predavanja zajedno idemo i u obilazak porodilišta uz predavanja osoblja iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Podrži eTrafiku

Tokom tri ciklusa Razgovaraonica, pažljivo smo slušali svoje polaznice i njihove potrebe, i shvatile da ima potrebe da osnujemo školicu u kojoj će dobiti sve relevantne informacije od strane stručnjaka i jedan sveobuhvatan program. Čast nam je što su se našem pozivu odazvali mnogi stručnjaci u svom polju koji će sa našim polaznicima podijeliti svoje znanje i savjete.

U 12 predavanja trudnice će imati priliku da slušaju predavanja psihologa, pedijatra, babica iz Kliničkog centra RS sa odjela babinjara i babice iz rađaone, kao i savjete o dojenju i tehnikama koje olakšavaju porod od internacionalne savjetnice za dojenje. Takođe, će imati priliku da saznaju sve o epiduralnoj anesteziji, o ulozi dule na porodu, preporuke nutricioniste i pravne i administrativne savjete koji će trudnicama biti od velike koristi.

U ugodnom ambijentu gdje se održavaju predavanja, trudnice i njihovi partneri dobiće odgovore na sva njihova pitanja, pregršt informacija koje prate savremena i nova istraživanja na teme trudnoće, porođaja (prve dane sa bebom) i roditeljstva. Uz to moramo da napomenemo da sve polaznice čekaju pokloni od prijatelja udruženja koji su prepoznali značaj i kvalitet naše školice – rekla je direktorica udruženja Dubravka Vujnović Božić.

Osim edukacija za buduće roditelje, u narednom periodu organizovati Malu školu dojenja, grupe podrške dojenju a bićemo i individualno na raspolaganju i svim majkama koje budu trebale pomoć i podršku.

Prijave za školicu za trudnice su otvorene do 10. novembra a svi zainteresovani više informacija mogu dobiti putem mail-a djecaroditelji@gmail.com ili putem naše Facebook stranice DRIPBL https://www.facebook.com/dripbl kao i na brojeve telefona 065/618-735 i 065/339-983.

Napiši komentar