fbpx

U okviru drugog dana Tech Hosted by LANACO konferencije, koja se održava u periodu od pet dana u LANACO Tehnološkom centru u Banjoj Luci, posjetioci su u prvom dijelu dana imali priliku da slušaju zanimljivu Pane diskusiju na temu: Digitalna transformacija u medicini 2.0.

Izvor: Saopštenje

Na ovoj Panel diskusiji, uz prisustvo dr. Almira Badnjevića, dr Stojislava Konjevića i IT stručnjaka Igora Bojanića, govorilo se o načinima i značaju IT-a pri efikasnijem liječenju pacijenata, prevenciji pojedinih bolesti ali daljem razvoju u medicini.

Podrži eTrafiku

Panel diskusija je privukla veliku pažnju medicinskih ustanova, medicinskog osoblja, labaratorija, te brojnih nevladinih organizacija iz oblasti medicine iz zemlje i regiona.

Microsoft je u svom uvodnom izlaganju predstavio svoja rješenja za uspješno povezivanje doktora i pacijenata, sve u cilju osnaživanja zdravlja ljudi.

Drugi dio dana je posvećen IT rješenjima iz oblasti bezbjednosti koju su nam donijele svjetski poznate IT kompanije.

Tako je, Lenovo predstavio svoja rješenja za savremeno skladištenje podataka, dok je Real Security-a govorio o sigurnosti podataka i načinima zaštite.

U nastavku današnjeg dana,  F5 će da govori o načinima obezbjeđivanja sigurnosti aplikacija, dok će Kasperski da predstavi  Kaspersky Security for Microsoft Office 365. McAfee će da govori o načinima odbrane od napada uz pomoć svojih rješenja, a Hewlett Packard Enterprise će da govori o sigurnosti mrežnih rješenja.

Tech Hosted by LANACO konferencija ima za cilj da vodeće i svjetske lidere u IT industriji okupi na jednom mjestu, kako bi prezentovali svoje planove za budućnost i približili svoje usluge i proizvode krajnjim korisnicima.

Napiši komentar