fbpx

Škola crtanja i slikanja za djecu i omladinu sa i bez invaliditeta u školskoj 2018/2019 godini počinje sa radom 08. septembra 2018. godine (subota) u 09.00 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. (naselje Starčevica) Banja Luka.

 Izvor: Saopštenje

Škola je namjenjena za djecu i omladinu sa i bez invaliditeta uzrasta od 6 do 18 godina. Polaznici Škole će biti podijeljeni u tri grupe. Polaznici će, svake subote u KC UDAS, učiti tehnike crtanja i slikanja što podrazumijeva rad na izradi crteža, slikanje i crtanje na zadatu temu, portrete, kolaže, izradu skulptura od gline, maketa na zadatu temu i sl. Za polaznike Škole, KC UDAS je obezbijedio potreban slikarski materijal za crtanje (blokove, štafelaje, natron papir, ugalj, akril, palete, glinu, platna i dr).

Foto baza

Škola crtanja i slikanja trajaće u dva semestra i to:

– I semestar u trajanju od septembra do decembra 2018. godine i
– II semestar u trajanju od februara 2019. do juna 2019. godine

 Po završetku svakog semestra u KC UDAS biće organizovana kolektivna izložba radova polaznika Škole. Pohađanje Škole za djecu sa invaliditetom i djecu članova Organizacije je besplatno, dok je za djecu bez invaliditeta cijena pohađanja Škole 30,00 KM mjesečno.

Zainteresovani polaznici za Školu crtanja i slikanja mogu da se jave na broj telefona 051 437 488 radnim danima od 08.30 do 15.00 ili putem emaila: kulturnicentarudas@gmail.com

Broj polaznika je ograničen!

Prijave su u toku!

Napiši komentar