fbpx

“Pazi! Trenutak” naziv je prve izložbe fotografija na otvorenom koju organizuje “ZIPA Photo Agency” u Banjaluci. Svečano otvaranje zakazano je za 8. avgust u 10 časova.

Izvor: ZIPA Photo saopštenje

Osam autora “ZIPA Photo Agency” prikazaće 44 fotografije u Gospodskoj ulici. Izložba je planirana na otvorenom, kako bi bila dostupna svima.

Podrži eTrafiku

“Želimo da naše radove vidi što više sugrađana, a nema boljeg mjesta za to od Gospodske ulice. Iz Gospodske ulice izložba se seli u atrijum Gradske uprave, da upotpuni projekat ‘Kultura u prolazu’ i tu će građani moći da je pogledaju od 9. do 15. avgusta”, kažu u ZIPA Photo agenciji.

“ZIPA Photo” je prva fotoagencija u Bosni Hercegovini, sa sjedištem u Banjaluci, koja posjeduje arhivu sa više od 100.000 fotografija iz naše skorije prošlosti. Tokom svog petogodišnjeg rada zabilježila je najznačajnije trenutke u zemlji i okruženju.

Fotoreporteri čiji radovi će biti predstavljeni u četvrtak su Dragana Mihaljica, Dragana Dušanić, Slobodan Rašić Bobara, Ranko Ćuković, Milan Radulović, Dušan Borković, Aleksandar Golić i Borislav Zdrinja.

Pazi! Vidimo (te) se.

Napiši komentar