fbpx

Samostalna izložba umjetnice Violete Labat Mitrušić iz Novog Sada, pod nazivom “oko OSE oko OSOVINE” biće otvorena u utorak, 14. avgusta, u 19:00 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Izvor: UDAS saopštenje

Riječ je o šestoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2018. godinu. U okviru izlagačkih aktivnosti za 2018. godinu u Kulturnom centru, u periodu od marta do septembra 2018. godine biće predstavljeno ukupno 6 (šest) izložbi umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

Violeta Labat Mitrušić je rođena  u Beogradu 1953. godine. Postaje član ULUS-a 1982. godine. Bavi se vajarstvom i izradom vitraža u ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Imala je više od dvadeset samostalnih izložbi u Srbiji i okruženju. Učestvovala je na više od četrdeset kolektivnih izložbi u Srbiji i okruženju. Ove godine u Galeriji SULUV-a, Novi Sad, predstavila je izložbu skulptura. “Oko ose, oko osovine”.

Izložba će biti otvorena do 30. avgusta i dostupna je za posjetioce radnim danom od 09:00 do 16:00 sati.

Napiši komentar