fbpx

Inovacioni centar Banjaluka u saradnji sa coworking prostorom Q-Lab organizuje treću po redu „Positive Vibes Banjaluka #03“. Konferencija će se održati 21. juna u dvorištu Inovacionog centra Banjaluka, sa početkom u 18:30 časova.

– Konferencija ima za cilj da motiviše mlade za rast i razvoj, kreativnost i inovativnost, za formalno i neformalno obrazovanje, ali najviše za rad na sebi i svojim snovima, a u cilju zapošljavanja i samozapošljavanja. Konferenciju će voditi govornici iz Banjaluke koji će sa vama podijeliti priče vrijedne slušanja, te vas na taj način inspirisati da se pokrenete i pratite svoje snove – navode organizatori.

Centralnom događaju će prethoditi „Positive Vibes Warm up Week“, u periodu od 15. do 20. juna. Positive Vibes Warm Up Week vam donosi šest radionica:

Foto baza

1. Positive Vibes: Uvod u digitalni marketing – 15. juna od 16:30časova u Inovacionom centru Banjaluka
2. Positive Vibes: Kliker radionica – 15. juna od 19 časova u Qlab coworking prostoru
3. Positive Vibes: Od CV-a do zaposlenja: kako, zašto i kako ne? – 18. juna od 12 časova u Inovacionom centru Banjaluka
4. Positive Vibes: Govor tijela pri prvom poslovnom intervjuu – 18. juna od 19 časova u Qlab coworking prostoru
5. Positive Vibes: Kako napisati dobar prijedlog projekta? – 19. juna od 18 časova u Inovacionom centru Banjaluka
6. Positive Vibes: First step to JavaScript – 20. juna od 17:30 časova u Inovacionom centru Banjaluka

– Događaj je namjenjen svima koji žele da osjete i zajedno sa nama pokrenu talas pozitivnih vibracija. Prisustvo na konferenciji i na svim događajima je potpuno besplatno za učesnike a prijaviti se možete ovdje. Pridružite nam se – naglasili su organizatori.

Napiši komentar