fbpx

Samostalna izložba umjetnice Emine Handžić pod nazivom ‘’Percepcija stvarnosti’’ biće otvorena u utorak, 5. juna, u 19 sati u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banjaluka.

Riječ je o četvrtoj samostalnoj izložbi iz oblasti slikarstva umjetnika/ca sa i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2018. godinu. U okviru izlagačkih aktivnosti za ovu godinu u Kulturnom centru, u periodu od marta do septembra biće predstavljeno ukupno šest izložbi umjetničkih radova umjetnika/ca sa i bez invaliditeta iz Bosne i Hercegovine i Srbije.

Emina Handžić ke rođena 1994. godine u Bihaću, gdje je završila osnovnu i srednju Umjetničku školu. Diplomirala je na Akademiji umjetnosti Banjaluka, smjer Slikarstvo 2018.godine.

Povucite zakon kojim se kriminalizuju kleveta i uvreda

Do sada je učestvovala na desetak kolektivnih, te imala jednu samostalnu izložbu. Dobila je pohvalu 2015. godine za rad u oblasti grafike, od Akademije umjetnosti u Banjaluci. Takođe je 2017. godine proglašena najboljim studentom na smjeru Slikarstvo.

Izložba će biti otvorena do 30. juna godine i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od 9 do 16 časova.

Napiši komentar