fbpx

Jean – Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean – Christophe Bonis je francuski futurista i večni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava da iskusi nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i savremeni avanturista. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom sveta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Pre stvaranja Oxymore agencije, Jean – Christophe je već bio specijalista za nove tehnologije za velike investicione fondove. Svoj profesionalni život posvetio je analizi efekata inovacija na potrošačko, organizaciono i društveno ponašanje, te predvideo šta će se dešavati u narednih nekoliko decenija. Ovaj ekspert s nestrpljenjem očekuje dolazak u Banjaluku!

Regionalni komunikacijski događaj – Play Media Day 03, koji će se održati 8. juna 2018. godine u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci, okupiće eminentne svetske, regionalne i domaće stručnjake iz raznih oblasti kreativne industrije.

Podrži eTrafiku

Drugi dio stručnjaka koji će svojim predavanjima upotpuniti program ovogodišnjeg komunikacijskog događaja u Banjaluci, pored Jean – Christophe Bonisa, predvodi i Laura Kurs, koja dolazi iz Estonije! Razlog zbog kojeg Laura voli da se predstavlja kao “Kreativni nomad” je jednostavan – radila je u oblastima kao što su TV produkcija, novinarstvo, događaji, komunikacije i moda. Postoji razlog zbog kojeg se nije odlučila za rutinu i uvek je spremna da počne još jednu avanturu! Prihvatanje različitih izazovnih pozicija pomoglo joj je da shvati gde je njena snaga! Njen moto je – držite se onoga u čemu ste odlični, ali ne dopustite da se odlično pretvori u udobno!

Deo ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su i Iva Obrovac – Agencija 404, Zagreb, Ljubica Soldo – Agencija Degordian, Mostar, Maja Rakovic – Naxi grupa, Beograd, Una Kasagić, Jana Tanasić i Nela Marinković – StressLess, Banjaluka, Goranka Jednak Maksimović – RTV Vojvodina, Novi Sad, Stefan Đokić – Kuvo, Banjaluka, kao i Tatjana Vučić – Business Strategy and Leadership expert.

Organizator događaja, Play Team će uskoro otkriti i više informacija o atraktivnim panelima, kao i detaljima svih predavanja, te pratećih sadržaja koje donosi Play Media Day 03. Kotizacije po ceni od 125 eura dostupne na www.playmediaday.com

Ukoliko vaš marketing tim broji više članova organizatori su obezbedili idealnu kombinaciju! Ukoliko kupite 3 kotizacije, imaćete priliku da za vaš tim obezbedite još 2 GRATIS kotizacije!

Vidimo se 08. juna na Play Media Day 03 u Banjaluci!

Napiši komentar