fbpx

Sportsko zabavno ljeto uz utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji ”FIFA World Cup Russia 2018” u BiH biće organizovano u srcu Banja Luke, pored hrama sporta Sportske dvorane Borik u preuređenom kompleksu sportskih terena vodenog parka Aquana.

Riječ je o prostoru kapaciteta od gotovo 1000 posjetilaca, sa barom i restoranom, malim fudbalskim terenima sa tribinama i natkrivenim prostorom za praćenje fudbalskih utakmica uz veliki led ekran na kojem će se pratiti sadržaji predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji.

Uz bogate dnevne sadržaje poput koncerata bendova, DJ nastupa, sportskih turnira za rekreativce svih starosnih kategorija u fudbalu, stolnom fudbalu i ‘živim čovicama’, turnira u Sony Play Station 4, atletskih igara i drugih pratećih sadržaje, ovaj prostor će se od 14.6. ove godine pretvoriti u jedinstvenu zonu zabave za ljubitelje sporta i fudbala svih uzrasta i različitih generacija.

Podrži eTrafiku

Sve posjetioce uz bogatu gastronomsku i ugostiteljsku ponudu, očekuje bogat fond poklona u okviru svakodnevnih nagradnih aktivacija nekih od najpoznatijih domaćih i svjetskih brendova.

Posebna delikatesa za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu biće praćenje utakmica reprezentacije Srbije pa je poseban program kreiran za ove mečeve uz mnoštvo poklona i uz podršku fan kluba  Orlovi, nezvaničnog fan kluba reprezentacije Srbije  ali i prisustvo pojedinih proslavljenih fudbalera sa ovih prostora, fudbalskih radnika kao i sportskih novinara sa kojima ćemo zajedno prognozirati ishode mečeva i komentarisati igru na terenima Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

Društveni, sportski i turistički potencijal Fudbalske arene kao jedinstvenog događaja na ovim prostorima prepoznali su i dali podršku: Grad Banja Luka, Turistička organizacija Banja Luka, Gejming klub Swordfish, Atletski klub Banja Luka i Atletski klub invalida Vrbas iz Banja Luke i drugi.

Napiši komentar