fbpx

Banjalučki bend Tibor & Baš Čelik 10. maja od 21 čas u klubu „Rock Symhony“ u Banjaluci promoviše spot za pjesmu „Indigo“.

Riječ o drugom singlu sa aktuelnog E.P. „Đavolja Varoš“, koji izlazi pod okriljem izdavačke kuće „Aquarius Records“ iz Hrvatske.

Svi oni koji dođu na promociju saznaće nešto više o kreiranju ove pjesme i spota, a članovi benda će uz svirku otkriti još poneki detalj koji spremaju u svojoj kreativnoj muzičkoj radionici.

Podrži eTrafiku

Tibor & Baš Čelik je muzički projekat zamišljen na način da spaja različite ukuse i uticaje muzičkih pravaca u jednu fuziju kreativnog komponovanja i pisanja.

“Sebi smo dali za pravo da nismo opterećeni nikakvim temama niti žanrovima. Recept je jednostavan –  ako nam se dopada to što u trenutku inspiracije odsviramo, tada svi članovi benda rade na kreiranju pjesme. Kao svojevremeno Stevo Karapandža i ‘jedna žiličica vegete’, tako je za Baš Čelik glavni začin ljubav prema muzici i stvaralaštvu. U suprotnom nema smisla ni raditi”, riječi su frontmena benda Tibora Tišme.

Pored Tibora, koji je zadužen za vokale, gitaru i benjo, Baš Čelik čine i Velemir Dušanić (bubanj), Srđan Lakić (gitara), Mihailo Savić (bas gitara), Ozren Miodragović (harmonika) i Ranko Pavić (truba).

Napiši komentar