fbpx

Promocija romana „Pola duše“ i „Zagli me“ Vesne Dedić, autorke i voditeljke emisije „Balkanskom ulicom“, održana je u ljetnoj bašti hotela „Platani 2“.

Dedićeva je u izjavi za novinare rekla da radi promocije širom regiona i na različitim lokacijama, ali da je promocija u Trebinju samo za njenu dušu.

„Promocija u Beogradu je za prijatelje i medije i to je dio marketinga. Postoje dvije promocije koje radim samo za svoju dušu, to je promocija u Trebinju i promocija u Budvi. Ja sam veliki dio svog djetinjstva provela u Trebinju i ovo je prilika da vidim drage ljude, a ovi krajevi i ovo nebo za mene su jako ljekoviti“, kazala je Dedićeva.

Foto baza

Roman „Pola duše“ je istorijska melodrama. Radnja romana smještena je na Cetinju i u Beogradu krajem XIX i početkom XX vijeka. To je ljubavna priča između jedne lijepe Cetinjanke i jednog srbijanskog oficira, a ljubav je u prvom planu.

„Čitateljke su prošle godine plakale čitajući taj roman. Meni je jako važno da sam dobro proučila građansku istoriju Srbije i Crne Gore pa i ovog dijela Hercegovine toga doba i uspjela da to upletem u roman“, rekla je Dedićeva o romanu „Pola duše“.

Roman „Zagrli me“, istakla je autorka, najsličniji je njenom prvom romanu „Zauvek u srcu“, i to je apsolutni hit ovog ljeta.

„Drago mi je da sam sačuvala svoju čitalačku publiku, ali raduje me i činjenica da ovaj roman postaje omiljen kod jedne nove generacije čitalaca a to su djevojke koje imaju 18, 19 i 20 godina”, priča autorka.

Promociju romana Vesne Dedić organizovala je Turistička organizacija grada Trebinja. U mizičkom dijelu programa nastupili su Ranko Slijepečević i Bobo Vučur.

vesna dedic knjiga tb (5)

vesna dedic knjiga tb (4)

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar