fbpx

Prvi Sea Dance festival završen je sinoć na plaži Jaz u Budvi nastupima sedam izvođača na Main stage, od kojih je dvojac Underworld bio zvijezda večeri.

Sve je započelo žestokom svirkom i tvrdim zvukom Autogenog treninga, a zatim je na binu stupio Damir Urban sa svojom četvorkom. U sat vremena svirke uguralo se mnogo dobre muzike, karakterističnog scenskog nastupa i emocija koje su prštale i sa jedne i sa druge strane zaštitne ograde.

Za ljubitelje alternativnog roka tu je bio Darkwood Dub koji je ubrzo scenu prepustio energičnoj pjevačici Tari McDonald. Za kratko vrijeme svog nastupa uspjela je privući veliku pažnju i domamiti posjetioce sa ostalih do glavne bine. Izazovno obučena i provokativno plešući, Tara je bila melem za muške, ali i ženske oči.

Podrži eTrafiku

DJ Mark Knight napravio je sjajnu atmosferu i narednih 90 minuta tjerao publiku na skakanje. U trenutku kada je grupa Underworld stupila na scenu, druge Sea Dance bine ostale su prazne. Svi su se sjatili do Main Stagea kako bi ispratili nastup planetarno poznatog dvojca. Nakon dva sata tulumarenja uz Britance, glavnu riječ preuzeo je Juan Atkins uz koga je provod nastavljen do ranih jutarnjih sati.

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar