fbpx

Nastupi stalnih gostiju Fresh Wave Festa The Beatshakers-a, te domaćeg DJ Nebs Jacka na Main Stage-u i Whyt Noyza na Burn Stage-u obilježili su drugi dan najvećeg festivala elektro muzike u Bosni i Hercegovini. Nastup svjetske face Fedde Le Granda otkazan je u posljednjem trenutku zbog mučnine koja je zadesila DJ-a. Iako je došao u backstage, na binu nije izlazio.

Usljed neočekivanog otkaza na glavnu binu po drugi put u toku večeri izašli su Mirko&Meex, koji su zbog nezadovoljstva publike ni krivi ni dužni pogođeni limenkom piva, te Nebs Jack koji je ocijenio da festival krupnim koracima ide naprijed.

„Mislim da je ove godine organizacija na tri stepenice iznad prošlogodišnje, a ni ona nije bila loša. Velika mi ja čast što smo doveli Fedde Le Granda i što sam trebao nastupati prije njega. Nažalost, Fedde nije u stanju da nastupi. Nadam se da nam publika neće puno zamjeriti“, rekao je Nebs.

Podrži eTrafiku

Treću godinu zaredom na FWF dolaze Ivan Gojković i Nenad Kosavac, dvojac The Beatshakersa koji svaki put ostvare sjajnu interakciju sa publikom. Kažu da je za to zaslužna ljubav koji se stvorila izmežu njih i Banja Luke.

„Treći put smo ovde. Ove godine smo imali malo raniji tajming, ali publika je skupila odmah na početku  tako da je bilo fenomenalno. Publika nas voli, volimo i mi njih, svake godine nam je sve bolje jer su i uslovi bolji. Renovirani Kastel izgleda odlično, tako da stvarno uživamo ovde“, izjavili su oni.

Posljednje veče festivala planirano je za DJ John Bleka i PROK&FITCH na Main Stage-u, dok će na Burn Stage-u nastupiti Federiko Molinari.

eTrafika.net – Goran Cvjetković, foto – Nikola Zgonjanin

fresh wavve 2016 2 (1)  fresh wavve 2016 2 (3)   fresh wavve 2016 2 (6)  fresh wavve 2016 2 (8) fresh wavve 2016 2 (10)

Napiši komentar