fbpx

Šesti “Fair Play Fest” u Loparama obilježili su sjajni nastupi Domino Efekta, Van Gogha i DJ Frenkia, te hrabra prosidba pred nekoliko hiljada posjetilaca.

Koncert je započeo žestokim zvukom brčanskog benda Domino Efekt, koji je u Loparama uvijek rado viđen gost. Nepuna dva sata ovi momci su dizali atmosferu i tjerali publiku da đuskaju uz njihove covere poznatih hitova poput “Dani California”, The Memory Remains”, “Par godina za nas”, “Perspektiva”, “Mjesta za mene”… Publika je imala priliku da čuje i njihov prvi singl “Da li da oprostim”.

Nakon skoro dva sata Domino Efekt prepustio je binu zvijezdama večeri – momcima legendarne grupe Van Gogh. “Jer noćas mi smo tu zbog vas” stih je kojim je Đule započeo svirku, a zatim su se nizale “Mama”, “Da li zna”, “Nešto vuče me dole”, “Kolo”… Pred kraj koncerta na binu se popeo dvadesetjednogodišnji Dragan, sa namjerom da zaprosi svoju djevojku Magdalinu. Nakon što je djevojka oduševljeno prihvatila prosidbu, Đule im je nazdravio i poželio sreću u zajedničkom životu.

Podrži eTrafiku

Van Gogh je ubrzo otišao sa pozornice, da bi se vratio na bis i otpjevao “Neko te ima noćas”, na koju je publika najbolje reagovala. Odsviravši još nekoliko svojih hitova, poznata grupa se oprostila od publike i binu prepustila DJ Frenkiu, uz čiji nastup se provod  nastavio do jutra.

eTrafika.net / Foto: eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar