fbpx

Karatiskinja Nataša Vidović iz Prnjavora proglašena je sinoć za najbolju sportistkinju Republike Srpke, u sklopu 61. izbora za deset najboljih sportista godine u organizaciji Glasa Srpske. 

Na žiriju je bio težak zadatak, ali su ipak uspjeli da nagrade one najbolje. Nataša Vidović zauzela je prvo mjesto, a zatim slijede Mihajlo Čaprkalo i Dušan Babić. Karatistkinja iz Prnjavora osvojila je ove godine zlatnu medalju na svjetskom prvenstvu za mlađe seniore.

“Zaista sam presreća što sam dobila jednu ovakvu nagradu, nisam je očekivala. Bila sam zadovoljna što sam uopšte ušla u krug izbora za najboljeg sportistu godine. Ovo je veliko priznanje za mene, kao i za moj klub i mog trenera Dragana Milankovića”, kazala je Vidovićeva.

Podrži eTrafiku

Drugoplasirani, ujedno i najmlađi sportista na ovoj manifestaciji, plivač Mihajlo Čaprkalo ističe kako mu je čast biti dio ovakve manifestacije.

“Stvarno sam iznenađen ovakvom nagradom, s obzirom da sam najmlađi sportista na ovoj manifestaciji. Ovo je samo dokaz da se treba truditi i da ću u budućnosti pokušati da ostvarim što bolje rezultate i da budem bolji sportista”, naveo je Čaprkalo.

Treće mjesto pripalo je atletičaru iz Banjaluke Dušanu Babiću, koji se i 2005. godine našao u izboru za najbolje sportiste.

“Velika mi je časti i zadovoljstvo opet biti dio ovakvog događaja. Ova manifestacija je nešto što pokazuje trud naših sportista i trenera i da to zapravo ima nekog značaja za našu zemlju”, rekao je on.

Na četvrtom mjestu našla se skijašica Tanja Karišik, a zatim slijede kajakaš Darko Savić, džudista Mitar Mrdić, rukometaš Stefan Janković, automobilista Goran Dojčinović, odbojkaš Saša Zimonjić i fudbaler Siniša Radoja.

eTrafika.net – Dragana Eremija

Napiši komentar