fbpx

Kreativni avgust, koji u Banjaluci organizuje “Zdravo da ste”, završen je juče u Domu omladine na najslađi mogući način – Čokoladnim neredima.

Sam koncept Čokoladnih nereda nastao je u Mostaru prije tri godine, da bi se zatim proširio na Sarajevo i Banjaluku. Ideja je da  svaki učesnik sa sobom ponese dvije čokolade, jednu dijeli sa ostalima, dok drugu donira za nezbrinutu djecu i djecu sa invaliditetom.

Ovo je jedinstvena prilika za mnogo osmijeha umazanih čokoladom, kako juče, tako i kad čokolade stignu do mališana u domovima. Pored doniranja i razmjenjivanja čokolada, Banjalučani su juče  mogli da uživaju u svemu što predstavlja Kreativni avgust. Predstavile su se sekcije udaraljki, ritmike, hip-hop plesa, ali i izložili radovi nastali na drugim sekcijama. Dio radova je na prodaju, a među njima su predmeti nastali od recikliranih materijala, rukotvorine, ali i likovni radovi i fotografije polaznika.

Podrži eTrafiku

Iz “Zdravo da ste” poručuju da su Čokoladni neredi tek u usponu i da se očekuje širenje na gradove regiona, ali i šire. Podršku Neredima osim u čokoladi zainteresovani su mogli dati i objavljivanjem slike na Facebooku, uz tag Čokoladni neredi, pa je tako podrška stizala iz svih krajeva svijeta. coko neredi 2015 (12) coko neredi 2015 (11) coko neredi 2015 (10)   coko neredi 2015 (7)   coko neredi 2015 (4)

eTrafika.net – Nikola Zgonjanin

Napiši komentar