fbpx

Izvođenjem banjalučke ”Rok simfonije” sinoć je obilježen svečani početak Evropskog prvenstva za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka – Vrbas 2015”.

Čast da otvori Evropsko prvensto u kajaku i kanuu na divljim vodama pripala je Branku Lovriću, sekretaru Evropske kajakaške asocijacije, a prisutnima se obratila i  Jasmina Davidović, ministrica porodice, omladine i sporta, koja je ujedno i predsjednica ovogodišnjeg Organizacionog odbora Evropskog prvenstva.

Evropsko prvenstvo u kajaku i kanuu stiglo je u Banjaluku zahvaljujući prije svega dobroj organizaciji prethodnih takmičenja, ali i zahvaljujući Predsjedniku Republike Srpske, Vladi Republike Srpske, Ministarstvu porodice, omladine i sporta, Gradu Banjaluci i kompaniji ”M:tel”.

Podrži eTrafiku

Veliku prijateljsku podršku održavanju ove manifestacije i ove godine pružila je kompanija ”M:tel” kao generalni sponzor Evropskog prvenstvo za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banjaluka – Vrbas 2015”.

”Kompanija ”M:tel” se pozicionirala kao kompanija koja djeluje društveno odgovorno i koja podržava mnoštvo sportskih i kulturnih aktivnosti, od lokalnog, ali i regionalnog, pa i svjetskog značaja za našu zajednicu. Nastavljamo sa dobrom praksom, te nam je velika čast i zadovoljstvo što smo i ove godine podržali kajak kanu klub ‘Vrbas – Mtel’ i ponosni smo što zahvaljujući entuzijazmu ovih mladih ljudi Banjaluka svake godine bude domaćin velikih međunarodnih sportskih događaja”, poručio je Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije ”M:tel”.

U takmičarskom dijelu će učestvovati timovi iz 16 evropskih zemalja, a sam takmičarski dio Evropskog prvenstvo za seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama “Banja Luka – Vrbas 2015”, će biti održan od 4. do 7. juna u kanjonu Tijesno u Banjaluci. rock simfonija kajak (3) rock simfonija kajak (4) rock simfonija kajak (5)  rock simfonija kajak (7)    rock simfonija kajak (11) rock simfonija kajak (12)   rock simfonija kajak (15)

Nezavisne.com, foto – eTrafika.net – Miloš Kovačević

Napiši komentar