fbpx

Posljednjeg dana Univerzijade na Tjentištu za zabavu su bile zadužene grupe Š.T.R.A.J.K. i S.A.R.S. kao i bosanskohercegovački pjevač Elvir Laković Laka.

Žurku je započeo petočlani bend iz Bijeljine Š.T.R.A.J.K., koji je mnogobrojnim rok hitovima zagrijao publiku,  da bi poslije njih nastupio Laka, široj javnosti poznat po nastupu na Eurosongu 2008. godine sa pjesmom „Pokušaj“. Kao i svaki put, Laki je društvo pravila 14 godina mlađa sestra Mirela.

„Dobro je bilo što smo svirali napolju, kad se ne skače bude hladno, a kada se skače prijatno je i lako se pjeva, jer nije zagušljiva prostorija. Publika je bila dobra, ono pjesama što su znali pjevali su sa nama i ja sam zadovoljan“, rekao je na kraju nastupa Laka, koji trenutno radi na novom singlu koji bi trebao uskoro izaći.

Podrži eTrafiku

Po završetku Lakinog nastupa, desilo se ono što je publika najviše i željela da čuje, a to je nastup regionalno poznatog benda S.A.R.S. Iako je kiša od polovine nastupa počela da pada, publika nije ni pomišljala da ode. Ovim činom je bio fasciniran i vokal benda Žarko Kovačević.

„Kiša nije pokvarila atmosferu i do samog kraja je ostalo 99% ljudi, oni koji nisu mogli izdržati su pobjegli, ali većina ih je ostala i pjevala sa nama do kraja, što je stvarno prelijepo“, izjavio je on.

Iako je tokom nastupa rekao da će S.A.R.S. uskoro doći u Banjaluku, pjevač nije htio precizirati datum, ali je rekao da će obavještenje ubrzo izaći, te da je pred bendom dugo ljeto prepuno nastupa. IMG_4647    IMG_4315 IMG_4381

eTrafika.net – Goran Cvjetković

Napiši komentar