fbpx

Drugo veče Univerzijade na rasporedu su bili nastupi repera Marčela i grupe Teška industrija. Pored toga, dan je obilježila i posjeta ministarke porodice, omladine i sporta Jasmine Davidović studentima na Tjentištu.

Pored prelijepog ambijenta, ministarka Vlade RS izrazila je i zadovoljstvo što se prva Univerzijada održava upravo na Tjentištu.

„Jedan od razloga zašto je Tjentište destinacija prve Univerzijade jest to što smo željeli da studenti iz Banjaluke upoznaju ove krajeve koji su u II svjetskom ratu bili poprište istorijskih bitaka, da se upoznaju sa tekovinama antifašizma i sa svojim kolegama iz Foče. Suština ovog događaja jeste da promovišemo sport, zdrav život i turizam, što je Unija studenata uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta i uradila“, rekla je ona.

Foto baza

Za razliku od prve noći kada je kiša padala bez prestanka, drugo veče nebo je bilo potpuno vedro, tako da su svi uslovi za odličnu atmosferu bili ispunjeni. Prvi se na binu popeo Marko Šelić, poznatiji kao Marčelo, koji je kombinacijom starih i novih hitova razigrao publiku na Tjentištu.

„Čitava zamisao nam se jako dopada, sviđa nam se kako je sve ispalo i ostajemo dalje da vidimo šta se dešava u nastavku večeri. Iskreno mi je žao što nismo mogli da budemo ovdje svih dana festivala, to bi bilo idealno“, rekao je po završetku nastupa poznati reper, koji ovih dana radi na spotu za pjesmu „Laž“, koji bi se trebao objaviti 1. juna.

Na kraju večeri grupa Teška industrija je podigla atmosferu na najviši nivo, a o utiscima po završetku nastupa i daljim planovima pričali smo sa vokalom ove grupe Leom Mijatović.

„Uvijek se nadate najboljem, ali ovo što se večeras dogodilo je eksplozija ljubavi i energije, mimo svih očekivanja. Sad smo sišli sa bine, vjerovatno malo trabunjam, ali smo stvarno oduševljeni ovom pozitivnom energijom. Nadam se da će ovako biti gdje god da dođemo, već sljedeći vikend smo u Puli, pa smo u Beogradu na Beerfestu, Sarajevu, Vojvodini, ne znam više ni sama. Posljednje tri godine smo stalno na putu, vrlo smo aktivni i samo neka se tako nastavi“, izjavila je ona.

Posljednjeg dana Univerzijade na programu se nastupi grupe Š.T.R.A.J.K., pjevača Elvira Lakovića Lake i grupe S.A.R.S. univerzijada 2 (6) univerzijada 2 (1) univerzijada 2 (2) univerzijada 2 (3) univerzijada 2 (4)

tjentiste univerzijada2 (2) tjentiste univerzijada2 (1)

eTrafika.net – Goran Cvjetković

Napiši komentar