fbpx

Banjalučani su večeras ispunili koncertnu dvoranu Banskog dvora, da bi pogledali modnu reviju “Sestre”, koju je za njih pripremila vlasnica istoimenog modnog kutka Amela Gazić.

U prvom dijelu večeri manekenke su iznijele modele za poslovne djevojke, dok je drugi dio revije bio rezervisan za pravu modnu bajku. Naime, inspirisana godišnjim dobima Amela Gazić kreirala je 12 modela koji simbolišu proljeće, ljeto, jesan i zimu, a manekenke su na pisti izvele nesvakidašnji performans.

“Nisam očekivala ovoliku emotivnost, suze radosnice, niti jedan ovakav spektakl. Ova bajka nije gotova, nastavlja se i dalje, već pripremamo novi projekat”, kaže nam Amela Gazić, najavljujući više detalja kada za to dođe vrijeme.

Foto baza

Za šminku djevojaka koje su izvodile performans pobrinuo se Stefan Subotić iz Doboja, prepoznatljiv po svojimneobičnim transformacijama.

“Prezadovoljan sam, sve je prošlo u najboljem redu, pun sam utisaka. Već planiram nastavak saradnje sa Amelom i radujem se tome”, rekao nam je vidno uzbuđeni Subotić.

Autorka je reviju posvetila Banjaluci i ženama po čijoj je ljepoti ovaj grad prepoznatljiv, a u realizaciji su joj pored Stefana Subotića pomogli i Olja Šobota, vlasnica House of hair Šobota, te Danijela Delić, vlasnica wellness centra Allure.

eTrafika.net – V. Stokić, Foto: G. Terzić

Napiši komentar