fbpx

Modna revija “Sestre” održaće se u četvrtak, 04. decembra sa početkom od 20 časova, u Banskom dvoru u Banjaluci. 

Organizatorka i autorka modne revije Amela Gazić najavila je reviju na današnjoj konferenciji za medije u prostorijama restorana Royal plaza u Banjaluci. Ona ističe da je srećna što je “oko sebe okupila tim kreativnih ljudi sa kojima će, uz puno ljubavi i entuzijazma, izvesti do sada neviđen performans u Banjaluci”.

“Reviju posvećujem Banjaluci i ženi, lijepoj ženi po kojoj je Banjaluka prepoznatljiva”, kaže ona.

Foto baza

Revija će se sastojati iz dva dijela. Tokom prvog dijela će se  predstaviti modeli partnerskih firmi i Fashion studija Sestre, dok će drugi dio revije biti rezervisan za modele koje je kreirala Amela Gazić.

Pored Amele Gazić, svoje viđenje modne revije i njihov doprinos su iznijeli i Danijela Delić, vlasnica wellness centra Allure, koja je imala zadatak da žene koje će nositi modele dovede u formu, da bi iznijele modele i frizure na reviji.

Olja Šobota, vlasnica House of hair Šobota i Stefan Subotić, make up artist će biti zaduženi za scenski nastup. Oboje su izrazili zadovoljstvo i zahvalnost što se nalaze u ovom timu.

Amela Gazić je posebno zahvalna Banskom dvoru i njihovom rukovodstvu, što su prepoznali ovaj projekat i što u njemu učestvuju partnerski.

eTrafika.net, Foto: G. Terzić

Napiši komentar