fbpx

Dvodnevni studentski muzički festival „Students night music fest“ završen je nastupima splitskog benda TFB i legendarnog Zabranjenog pušenja.

Druge festivalske večeri prostor kluba „Tamaris“, u kojem je održan festival, bio je ispunjen do kraja, a Banjalučani su još jednom pokazali da itekako imaju sluha za kvalitetnu muziku.

Natup TBF-a počeo je nešto iza 22 i trajao skoro do ponoći. Splićani su razdrmali Banjalučane što je potvrdio da ovdje imaju brojnu publiku.

Foto baza

Čini se, ipak, da su zvijezde večeri bili sarajevsko Zabranjeno pušenje koji su dvočasovnim nastupima vratili publiku u vrijeme bivše Jugoslavije i podsjetili na vanvremenske hitove „Nedjelja kad je otišao Hase“, „Ibro dirka“, „Fikreta“, „Jugo 45“…

Festival „Studnets night music fest“ održan je po prvi put u organizaciji Studentskog parlamenta Univerziteta u Banjaluci usaradnji sa klubom “Tamaris”. Podjećamo, prve večeri festivala nastupili su grupa „Zoster“ iz Mostara i Kiki Lesandrić sa Pilotima. tbf i pusenje (3)  tbf i pusenje (5)  tbf i pusenje (7)

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar