fbpx

Uduženje građana „Bella: Svadba za pamćenje“ treći put zaredom organizuje manifestaciju kolektivnog vjenčanja koje će biti održano 21. juna.

svadba_za_pamćenjePortparol manifestacije „Svadba za pamćenje“, Jovana Simić, kaže da se za ovogodišnje kolektivno vjenčanje prijavilo čak 172 para, a iz finansijskih razloga izabrano je samo njih 15.

„Do sada smo uradili dosta posla kako bi kolektivno vjenačanje bilo to inovativnije i kreativnije. Pored brojnih pogodnosti koje će dobiti izabrani parovi, među njima će biti organizovan i izbor za najelegantnijeg mladoženju, najveseliju mladu i najšamrantniji par, a pobjednici će kao poklon dobiti produženi vikend u mjestu iznenađenja“, kazala je Simićeva.

Podrži eTrafiku

Direktor manifestacije, Olivera Ratković, kaže da su dosadašnja dva kolektivna vjenčanja uspješno obavljena i da su svi parovi još uvijek srećno zaljubljeni, a iz tih ljubavi rođeno je 12 beba.

„Građansko vjenačanje je zamišljeno kao jedna spektakularna manifestacije koja je kulturno – umjetničkog karaktera. Mladenci će dobiti raznovrsne pakete kao što su popusti na burme, besplatno vino, frizure, šminku, nadogradnju noktiju za mlade, i poklon košulje i kravate za mladoženje kao i brojne druge poklone“, priča Ratkovićeva.

Rukovodilac službe za korporativno komuniciranje  kompaniji „Blic net“ koja je generalni sponzor manifestacije, Danijela Mrinković Orlić, kaže da je razlog podrške ovakve manifestacije podržavanje formiranja porodice kao esencije društva.

„Već treću godinu podržavamo ovakav projekat kao i projekat „Bebi na dar“  gdje okupljamo dječicu rođenu u ovim brakovima, i podržavamo roditelje u njihovim prvim koracima roditeljstva i omogućavamo da druženje parova traje. Time dajemo apsolutnu podršku formiranju porodice u vrijeme kada nam je natalitet vrlo mali,“ rekla je Marinković – Orlić.

Kolektivnom vjenčanju prethodiće manifestacija „Bebi na dar“ koja će biti održana  25. maja, a  okupiće mladencie koje su na prethodna dva kolektivna vjenčanja izgovori sudbonosno “da” kao i njihove bebe.

Manifestaciju „Svadba za pamćenje“ podržao je grad Banjaluka, Ministarstvo porodice, omladine i sporta, kao i brojni sponzori među kojima su Cryo save Family plus – matične ćelije, Zlatara “Kuprešak”, vjenčanice „Vera“, „Granoff“…

 

 

eTrafika.net – Sonja Terzić

Napiši komentar