fbpx

Tokom prve večeri “Banjalučkih dana piva” publika je imala priliku da sluša Post Scriptum, Ramba Amadeusa, Dejana Petrovića i Big bend, St. Louis bend i Aifel. 

Nakon banjalučkog Post Scriptuma i zagrijavanja publike, na red je došao Rambo sa svojim karakterističnim nastupom. Kroz dobru muziku i pošalice, animirao je publiku, te im pokazao svoju novu vještinu – komuniciranje putem dimnih signala. Nakon nastupa Rambo nam je rekao da mu se “Nektar” jako sviđa, te da mu ljeto prilazi u znaku nastupa na sličnim događajima.

“Zahvaljujući ovim dešavanjima veći broj ljudi me može vidjeti u Banjaluci, više nego što inače dolazi na koncerte. Mislim da je to dobar recept, proizvođači piva stimulišu umjetnike koje široki auditorijum inače ne bi mogao vidjeti”, kaže on, te dodaje da je trenutno zauzet nastupima i i snimanjem novih pjesama, koje bi trebale biti objavljene u oktobru.

Podrži eTrafiku

“Bog mi je dao da volim posao koji radim pa jedva čekam da radim”, govori Rambo.

Nakon poznatog crnogorskog muzičara, na scenu je stupio Dejan Petrović sa svojim Big bendom, te publiku natjerao da skače uz zvuke trube. Od Rammsteina i Rage Against the Machine pa do EKV-a, ovi momci su majstorski odradili posao i St. Louis bendu predali odličnu atmosferu i razigranu publiku. Provod se završio nastupom banjalučke grupe Aifel.

Dani piva se nastavljaju i večeras, kada nastupaju Evolution, Sunrise, Đorđe David & Death saw, Crvena jabuka, Yu grupa i Aifel. Ulaz do 21 čas je slobodan, nakon čega se naplaćuje 2 KM. bl_dani_piva_1_2     bl_dani_piva_1_7  bl_dani_piva_1_9  bl_dani_piva_1_12 bl_dani_piva_1_13 bl_dani_piva_1_14  bl_dani_piva_1_16  bl_dani_piva_1_18

eTrafika.net – Vanja Stokić

Napiši komentar